.

.

26.10.2015

PALLOJA, TÄHTIÄ, RAITAA JA KOIRAN PÄÄ

Pidän lastenvaatteiden ostamisesta. Laatu ei haittaa minua, mutta en ole merkkiuskollinen. Toisella merkillä joku on hinta-laatu-ulkonäkösuhteeltaan parempia kuin toiset. Rahatilanteesta ja tarpeesta riippuen. En karta Henkkamaukkaa, mutta en myöskään ole pystyttämässä telttaa Stockmannin eteen saadakseni ensimmäisenä Mini Rodinin legginssit.
 
Vuonna 2013
Tytön vaatteet: kaikki Tuttaa
Pojan vaatteet: paita Pop ja housut H&M

Elän yhden ongelman kanssa. En kuitenkaan pidä sitä ehkä niinkään ongelmana vaan positiivisena ominaisuutena. Olen allerginen normaalihintaisille vaatteille. Ostan ison osan vaatteista kirpputorilta, ja alennusmyynneistä melkeinpä loput. Vain todellisen tarpeen seurauksena saapuvat normaalihintaiset tuotteet meille. Ominaisuuteni ei siis koske vain vaatteita vaan myös tavaroita...

Vuonna 2014
Tytön vaatteet: sukkahousut Molo, mekko Pop, bolero H&M
Pojan vaatteet: paita Pop ja housut H&M

Yksi todellinen tarve voi syntyä päiväkotikuvauspäivän lähestyessä. Aiempina vuosina olen osittain joutunut venymään mukavuusalueeni ulkopuolelle... Tänä vuonna sain pysytellä kuplassani löydettyäni kaikki vaatteet alennettuun hintaan! Hih ja huh! 

Vuonna 2015
Ison pojan vaatteet: paita Me&I, housut Lotta&Lassi
Tytön vaatteet: mekko ja sukkahousut Pop. neule (kirpparilöytö) Pomp
Pienen pojan vaatteet: paita Me&I, housut Pop

Äkkisilmäyksellä pääsettekin hyvin äidin vaatemakuun sisälle. Tykkään selkeistä väreistä, selkeistä kuvioista - käytännöllisistä perusvaatteista. En tykkää vaatteista, joissa on toinen toistaan ihmeellisempiä nimekkäitä hahmoja. Saatan silti ostaa niitä, jos tiedän lasten tykkäävän. Jos ne nimittäin ovat alennuksessa tai kirpputorilla hyvään hintaan, hih! Mutta jos vaate on työläs silittää, se saa lähteä jonkun toisen vaatekaappiin!

Mikäs on teidän suhteenne lastenvaatteisiin? 

- Lyyti

2 kommenttia:

 1. Hei kiva kun olet palannut linjoille! Sun juttuja on kiva lueskella :)

  Pakko oli kommentoida tätä lastenvaate asiaa, on meinaan tässä taloudessa hyvinkin lähtenyt lapasesta! Löytyy vähän parempaa ja ihan ketjutavaraa, löytyy myös ihan uutta ja käytettyäkin. Uusin hurahtaminen on vaatteiden tekeminen - kankaita vasta kivoja onkin!. Ihan sekopäistä puuhaa siis kaikenkaikkiaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mää tykkäisin kans tehä itekki, ja oon joskus jotain pientä tehnykki. Aika vain tuppaa olemaan rajoittava tekijä, mutta eiköhän sitäki järjesty jossain vaiheessa ;)

   Poista

Täräytähän terveiset! Ne julkaistaan tarkan syynäyksen jälkeen...