.

.

5.6.2016

TAKAISIN KOTIIN

Niin se vain vierähti kevät, jonka tavoite oli selviytyä hengissä ja bonustoiveena jotakuinkin järjissään. Tai ei se kevään tavoite ollut, vaan meidän... Tammikuusta asti elämä on kyllä ollut kieltämättä selviytymistä päivästä seuraavaan. Syntymäpäiväsuma, muuttuvat aikataulut, näyttöviikot ja isimiehen uudet työkuviot ovat kyllä kiskaisseet mehuja perheenjäsenistä enemmän ja vähemmän. Eivätkä raskaus, uhma ja kasvu ole suoranaisesti helpottaneet tilannetta. Mutta me selvisimme! 

Itse aloitin kesälomani toukokuun viimeisenä perjantaina kun opettaja ojensi käteeni todistuksen ja ruusun. Lapsilla kesäloma alkoi vasta keskiviikkona, jolloin puolestamme kukitimme lasten valitsemilla kukilla koko päiväkodin henkilökunnan. 

Alkuviikosta pääsin ystäväni kanssa kaksistaan lounaalle ja loppuviikon olenkin opetellut käytännön kautta kuinka selviytyä arjesta kotiäitinä. En muistanutkaan kuinka kokopäiväistä tämä homma on! Mutta suurien linjojen keskelle mahtuu monta pientä hetkeä - jos ymmärrätte mitä tarkoitan... 

Ensiviikolla saatte ainakin kuulla Navettakissan paluusta... 

- Lyyti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Täräytähän terveiset! Ne julkaistaan tarkan syynäyksen jälkeen...